Signal IDUNA Fund Invest

Signal IDUNA

A SIGNAL IDUNA Fund Invest Zrt. (székhelye: 7623 Pécs, József Attila utca 19., a továbbiakban: Alapkezelő) számára kiemelten fontos, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal Ügyfeleink elégedettek legyenek, ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy Ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesszük szolgáltatásaink minőségét, növelve ezzel az elégedettséget.

Célunk, hogy minden lehetséges módon segítsük Önt a felmerült problémák megoldásában és az összes vonatkozó körülmény figyelembevételével, teljeskörűen kivizsgáljuk és megválaszoljuk panaszát.

Panaszkezelési eljárásunk során együttműködünk a panaszt tevő személyekkel annak érdekében, hogy minden panaszt körültekintően és a lehető legrövidebb időn belül kivizsgáljunk, és arra korrekt, minden részletre kiterjedő, közérthető választ adjunk.

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos észrevételeit minden kommunikációs csatornánkon várjuk, így véleményét az Önnek leginkább megfelelő módon, minél könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban megoszthatja velünk.

Ennek szellemében készítettük el a jelen Panaszkezelési Tájékoztatónkat, mely alapján az alábbi módokon tudja eljuttatni panaszát az Alapkezelőhöz:

Szóban:

  • Személyesen az Alapkezelő székhelyén (7623 Pécs, József Attila utca 19.), munkanapokon 8.00 – 16.00 óra között.
  • Telefonon: a +36 (72) 998-271 számon munkanapokon, hétfőtől szerdáig, illetve pénteken 8.00-16.00 között, valamint csütörtökönként 8.00 – 20.00 óra között.
    A telefonon folytatott beszélgetéseket rögzítjük, és azt az adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően kezeljük. Az Alapkezelő a rögzített hangfelvételt 5 évig megőrzi.

Írásban:

  • Személyesen vagy más által átadott irat útján az Alapkezelő székhelyén (7623 Pécs, József Attila utca 19.);
  • Levélben, az alábbi postacímen: SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt., 7623 Pécs, József Attila utca 19;
  • Elektronikusan/e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
  • Faxon: a +36 (72) 872-154-as fax számon; minden nap 0 órától 24 óráig;
  • Ha személyesen szeretné felkeresni az Alapkezelőt, lehetősége van előzetesen telefonon időpontot foglalni.

A panaszával kapcsolatban meghatalmazott útján is eljárhat.

A szóbeli panaszt az Alapkezelő azonnal megvizsgálja és lehetőség szerint orvosolja, mely esetén a panaszügy lezárul. Amennyiben a szóbeli panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, valamint írásbeli panasz esetén, a panasz megválaszolására 30 napos határidő áll rendelkezésünkre, mely alatt a kivizsgálás állásáról Ön érdeklődhet.

Az Alapkezelő a kivizsgálás során a még szükséges, hiányzó információk beszerzése érdekében kapcsolatba léphet Önnel.

A panaszra adott, indokolással ellátott válaszát az Alapkezelő a panasztételt követő 30 naptári napon belül küldi meg Önnek.

Amennyiben Ön úgy ítéli meg, hogy panaszát nem megfelelően kezeltük, és Ön fogyasztónak minősül, a panasz elutasítása vagy a panasz kivizsgálására előírt 30 napos törvényi válaszadási határidő eredménytelen eltelte esetén az alábbi fórumokhoz fordulhat:

a) Pénzügyi Békéltető Testület (a szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita esetén) székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., ügyfélszolgálat címe: 1122 Budapest, Krisztina krt. 6.; levelezési cím: H-1525 Budapest, Pf.: 172.; telefon: +36 80 203 776; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

b) MNB (a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényben meghatározott fogyasztóvédelmi rendelkezések megsértése esetén) székhelye: 1122 Budapest, Krisztina krt. 6.; levelezési cím: 1534 Budapest BKKP, Postafiók: 777.; telefon: +36 80 203 776; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

c) Bíróság (a szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita esetén)