Signal IDUNA Fund Invest

Signal IDUNA
images/oldalsav/alapkezelonkrol-oldalsav.jpg

Tisztelt Befektetőink! Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023-as év egy nagy horderejű, de pozitív változást hozott az Alpha Alapkezelő Zrt. életében. Hosszas egyeztetések után az Alpha Alapkezelő megállapodásra jutott, egy komoly tőkehátterű szakmai befektetővel, így a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. 60%-os minősített többségi tulajdont szerzett az Alpha Alapkezelő Zrt.-ben, akivel együtt építik tovább a Társaságot.  

Az új működési struktúra a jelenleginél is nagyobb biztonságot és stabilitást fog eredményezni mind az Alapkezelőnek, mind ügyfeleinknek. A kezelt vagyonállományunk megsokszorozódik, kollégáink létszáma bővül, és terveink szerint szélesedik a választható befektetési alapok köre is a közeljövőben.

A magyarországi SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. a SIGNAL IDUNA Németország leányvállalata, aki Németország 10 legnagyobb biztosítási konszernje közé tartozik.  A SIGNAL IDUNA vállalatcsoport közel 120 éves biztosítási és közel 20 éves vagyonkezelői tapasztalattal rendelkezik. A 6,3 milliárd eurós díjbevétellel rendelkező csoport 103 milliárd euró ügyfélvagyont kezel és ezáltal biztos hátteret nyújtott a SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt. megalakulásához.

Mit jelent ez Befektetőinknek?

A napi operációban semmilyen változást nem fognak tapasztani, továbbra is állunk ügyfeleink és befektetőink rendelkezésére. Csupán nevünk változik: SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt. néven folytatjuk további működésünket.  Meglévő befektetési alapjaink változatlan formában működnek, és elérhetőek továbbra is. 

Természetesen a honlapunk és az ügyfélportálunk is megújult, ami még az eredeti domain név alatt (www.alaphaalapkezelo.hu) is elérhető lesz az elkövetkezendő időszakban.

Amennyiben kérdése merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére. Keresse fel személyes tanácsadóját vagy hívjon minket a +36 30 791 7426-os, vagy a +36 72 998 271-es telefonszámok valamelyikén. Email-en is fel tudja velünk venni a kapcsolatot, elérhetőségünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Üdvözlettel,

A SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt. vezetősége